FAQ- GYIK - GreenRent

GreenRent
Slovak
Magyar
GreenRent
Tartalomhoz ugrás
FAQ

 
Mennyibe kerül az elektromos autó kikölcsönzése egy órára? Ingyenes, de csak a klubtagok számára.

 
Ki vezethet és bérelhet elektromos autót? Az elektromos autó vezetéséhez, és kölcsönzéséhez érvényes B kategóriás jogosítvánnal (személygépkocsi vezetői engedély) rendelkező 18. életévét betöltött személy szükséges.

 
Kölcsön adhatom az autót a barátaimnak?  Az autót csak az a személy vezetheti, akinek a nevére a bérlés szól.

 
Hol lehet az autókkal parkolni? A parkolás az arra kijelölt helyeken lehetséges városon kívül és belül egyaránt.

 
Tudok elektromos autót vezetni? Az elektromos autó nagyon könnyen kezelhető, automata sebességváltóval rendelkezik. Az autót a POWER gomb kapcsolja be. Utána három vezetési módból lehet választani: D: DRIVE (előre), R: REVERSE (hátra), N: NEUTRAL (ebben a fokoztban az autó áll). A  jármű átadásakor a személy, aki kikölcsönözte az autót egy átfogó tájékoztatást kap, mely magába foglalja a ZhiDou elektromos autó vezetésének módját is. Minden elektromos autó használati útmutatót is tartalmaz.
 

 
Mi történik, ha az autó lemerül? Minden elektromos autót 100% -ig feltöltve adunk át. Az autó töltöttsége 20%-nál nem csökkenhet lejjebb. Az elektromos autó hatótávolsága 100-180 km között mozog, maximális sebessége 80 km / h, ajánlott vezetési sebessége 45 - 50 km / h. A hatótávolság függ a vezetési stílustól valamint a vezető gyakorlottságától.Hosszabb bérlés esetén az elektromos autó a hagyományos, 230V- os csatlakozóról is feltölthető.
 

 
Hogyan állítom le az elektromos autót? Parkold le az autót, majd kapcsold a sebességváltót „N” fokozatba, és húzd be a kéziféket. Utána a POWER  gomb megnyomása is szükséges, amely az elindításkor pirosan világít, kikapcsolt autó esetében pedig zöld színűen.
 

 
Hol adhatom le a járművet? A bérleti szerződés lejártával mindenkit arra kérünk, hogy az elektromos autót hozza vissza az autókölcsönzőbe. Megegyezés alapján a bérelt jármű átvető és leadható más helyszínen is.
ZhiDou D2 elegáns beltere
GreenRent
WEBSITE
www.greenrent.sk
Copyright © 2019 Robustech s.r.o. as Greenrent.sk.  All rights reserved
CONTACTS
+421 911 545 000
+421 908 626 662
greenrent@greenrent.sk
Vissza a tartalomhoz